Instagram Kapatma Nasıl Yapılır?

Instagram sosyal medya platformu dünyada olduğu gibi ülkemizde de popüler sosyal medya platformları arasında üst sıralarda yer alıyor. Milyonlarca kullanıcının bulunduğu fotoğraf ve video paylaşım platformu üzerinde insanların şu sıralar akıllarındaki sorular genellikle; instagram kapatma, instagram hesap dondurma, instagram hesap kapatma, instagram dondurma, instagram hesabı kapatma gibi sorular için cevap arayan insanlar için nasıList ekibi olarak soruların cevabını detaylı olarak derledik.

Hemen sayfayı aşağı kaydırarak instagram kapatma nasıl yapılır adım adım ve resimli olarak öğrenin.

[YÖNTEM-1] Instagram Hesap Kapatma

  1. Herhangi bir tarayıcı üzerinden instagram kalıcı hesap kapatma sayfasını açın.

Instagram resmi web sitesi üzerindeki kalıcı hesap silme sayfasına, Android, iOS ya da diğer mobil cihazlarınız ile masaüstü – laptop bilgisayarınız üzerindeki herhangi bir Chrome, Safari, Opera vb. internet tarayıcı kullanarak açın.

  • Instagram kalıcı hesap kapatma sayfasına bu bağlantıyı tıklayarak açabilirsiniz.
  • Mobil uygulama üzerinden instagram hesabı kapatma işlemi yapılmadığını hatırlatalım.

  1. Instagram hesabı kapatma nedeninizi seçtikten sonra şifrenizi girerek onaylayın.

Instagram kalıcı hesap silme sayfası üzerine eriştikten sonra ekranda instagram hesap kapatma nedenleri olan kutucuk üzerinden herhangi birini seçip, aşağıda oluşan kutucuk içine hesabınızın e-posta adresini girdikten sonra “Hesabımı kalıcı olarak sil” butonunu tıklayın. Hepsi bu kadar, artık instagram hesabınız kalıcı olarak silindi.

  • Instagram hesap kapatma nedenleri (Kullanmaya başlamakta zorlandım, İkinci bir hesap açtım, Gizlilik endişeleri vb. seçenekler) arasından herhangi birini seçebilirsiniz.
  • Bu işlemin geri dönüşü olmadığını bilin. Kalıcı olarak kapatılan instagram hesabı geri alınamaz.

Önerilen İçerik >> Twitter Hesap Silme Nasıl Yapılır?